Purmerend op zijn best

Buurtbewoners helpen elkaar in deze moeilijke tijd

Acties van bedrijven voor mensen

Fantastisch dat er ook bedrijven zijn die helpen. Onder vind u een aantal acties die door ondernemingen zijn opgezet om mensen te helpen. Wilt u als onderneming ook iets organiseren voor mensen, klik dan hier op 'Bedrijven voor mensen'.

Spelletjes voor de kinderen (Politie)

Moet u in deze dagen de kinderen zoet houden? Op de website van de politie vind je leuke puzzels en kleurplaten voor de kids. Echt een aanrader.

Prachtige natuuropdrachten. (Staatsbosbeheer)

Staatsbosbeheer meldt: “Nu de scholen gesloten zijn vanwege het coronavirus, willen wij graag ouders en grootouders helpen met doe-opdrachten voor de kinderen die weken thuis zitten.

Boeken bezorgen (Boekhandel het Leesteken)

Wij bezorgen deze tijden aan huis!
Boekhandel Het Leesteken gelooft in boeken, zéker ook in tijden van isolatie: boeken houden ons gezelschap en houden ons in contact met (al dan niet fictieve) mensen en met de samenleving. Daarom brengen wij deze dagen de boeken langs bij iedereen die de deur niet uit kan of wil. Al wat nodig is, is mailen of naar de website. Of tijdens openingstijden te bellen naar 0299 771834. Wij brengen de boeken dan kosteloos z.s.m langs, ook buiten openingstijden.
En het boekenweekgeschenk? Wij blijven dat gewoon cadeau geven, zolang de voorraad strekt!

Eten bezorgen (The Blue Lotus)

Geen zin om de deur uit te gaan? Bestel snel en eenvoudig op onze eigen website en wij zorgen dat het eten wordt bezorgd op het door jou gekozen tijdstip. Wil je direct kunnen genieten van je maaltijd? Betaal direct online snel en veilig met iDEAL, zo hoef je aan de deur niets meer af te rekenen.

Koken voor een Prikkie (Huiskamerrestaurant Edward & Esther)

Huiskamerrestaurant Edward & Esther biedt aan om te Koken voor een Prikkie voor mensen die werken in cruciale beroepen. Vers bereid en in 1 persoonsporties verpakt ; alleen opwarmen. Zij bezorgen in Purmerend. Bestellen tot 24 uur van tevoren middels een email. Ook vegetarisch.