U zit met een probleem: wat nu?

De nieuwsberichten op de radio en televisie, en ook in de nieuwsbladen vliegen je om de oren. Steeds meer mensen ondervinden problemen om rond te komen. Oorzaken zijn heel divers. Maar het resultaat blijft hetzelfde. Vaak is in ieder geval een deel van de oorzaken op te lossen door goed advies en hulp. Maar... er zijn mensen die willen helpen. Mensen met ervaring en kennis op een aantal gebieden. Zij willen dit gratis en voor niets aanbieden aan mensen die in de problemen zitten of komen. Maak er gebruik van!!

Er zijn een paar spelregels en voorwaarden waar u en wij aan houden:

√ LaatMeHelpen.nl is een gratis platform zonder winstoogmerk.

√ Mensen die hun ervaring en kennis aanbieden om andere mensen te helpen zullen dit gratis en zonder wederkerigheid doen.

√ Gegevens van deze hulpverleners en mensen die hulp accepteren worden door LaatMeHelpen.nl niet gedeeld met of verkocht aan derden. Deze gegevens worden alleen bewaard en intern gebruikt voor de werking van het platform.

√ U kunt uzelf >> registreren <<op de website als u hulp nodig heeft.

Hoe werkt het?

√ U meldt uzelf en uw vraag aan via het websiteformulier en wordt daarmee opgenomen in het overzicht.

√ Voor zover mogelijk en nodig controleren we de aanmelding aanwezige algemeen geaccepteerde normen en waarden. Dat betekent ook dat als naar ons inziens de aanmelding niet thuis hoort op deze site deze niet op het overzicht zal worden gepubliceerd.

√ Omdat normen en waarden een ruim begrip zijn zal LaatMeHelpen zelf bepalen in hoeverre iets geaccepteerd wordt of niet.

√ Nadat u opgenomen bent in het overzicht van mensen die hulp zoeken kunt u benaderd worden door mensen die hulp aanbieden. Ook kunt u mensen die hulp aanbieden benaderen.

√ Mocht er problemen of vragen zijn, laat het ons per >> email << weten.

√ U kunt ook voor iemand anders een hulpvraag indienen.